Transportman


Flytteopaver

Der kan være langt op til tredje sal, ja, selv første eller anden. Ikke mindst hvis du skal bære tunge ting som senge, sofaer, spiseborde eller kontormøbler. Lad Transportman tage fat, når du mangler hjælp til at flytte. Hos os får du alt i ét: flyttebil, transport og hjælp til at bære.

Flytning med en totalløsning

Med en totalløsning hjælper Transportman med ned- og udpakning, transport, flyttemænd samt en handymand, der kan tage lamper, billeder, møbler og andre genstande ned og sætte det hele op igen. Vi har udstyret og værktøjet til alle former for nedtagning og opsætning, så det står klar samme dag.

Hvis du har brug for det, tilbyder vi også slutrengøring, så du kun skal koncentrere dig om dit nye hjem.

råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller råd og vejledning omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig og dine behov. Vi kan kontaktes på tlf. 9392 9205 mail info@transportman.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

  • Få et tilbud på Flytteopaver


Andre transportopgaver

Akutkørsel

Er tilfældet akut? Så kan du stole på at Transportman altid står klar til at varetage jeres transportopgave. Vi løser alle logistikopgaver for erhverv og private landet over.

Læs mere

Affaldsvogn

Vi tager os af det hårde arbejde. Vores team slæber, slider, sorterer dit affald og sørger for, at det bliver genanvendt. Derudover fejer vi altid efter os!

Læs mere

Flytteopgaver

Der kan være langt op til tredje sal, ja, selv første eller anden. Ikke mindst hvis du skal bære tunge ting som senge, sofaer, spiseborde eller kontormøbler.

Læs mere

Fragtmandskørsel

Vi har stort fokus på kunden, og leverer altid et seriøst og stabilt arbejde. Vi nyder vores arbejde, hvilket afspejler sig i vores håndtering af varerne, både ved store og små opgaver.

Læs mere

Leje af varevogn

Lej en varevogn billigt igennem Transportman - Du vælger selv hvor mange dage og hvilket tidspunkt du ønsker at leje en varevogn, så står vi for levering og afhentning.

Læs mere

Kurerkørsel

Transportman har et stærkt netværk af vognmænd der tilbyder kurerkørsel i alle store danske byer. Afhentning sker i løbet af 30-60 minutter og direkte levering.

Læs mere

Handicapkørsel

Som svært bevægelseshæmmet, blind eller svagtseende kan du få adgang til kollektiv trafik med Transportman, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom du ikke kan benytte almindelige busser og tog.

Læs mere

VIP kørsel

Med VIP kørsel er du sikker på, at dine vigtige forretningsforbindelser og kunder får en god service og behagelig transport. Du kan få hentet dine VIP gæster i lufthavnen, du kan arrangere en rundtur i byen, eller give dem eksklusiv transport fra hotel til arrangement.

Læs mere

Vejhjælp

Hvis du er en af de bilejere, der ikke vil betale dyrt for serviceaftaler og vejhjælpsabonnementer, så er Transportmans vejhjælp løsningen for dig!

Læs mere