Om Manbook.dk

Mandskabsudlejning tilbydes til private og erhverv

Holdet bag

Vi hos Manbook.dk står til tjeneste 24/7 i 365 dage og tilbyder også akutte opgaver indtil 2 timer før arbejdstid. Det eneste det kræver for dig er at ringe og booke en af vores vikarer på 9392 9205. Vi har hovedsæde i Herlev – men tilbyder hjælp til hele landet.

Vi er et ungt og dynamisk team med gåpåmod. Vi tilbyder vikarer indenfor et bredt felt af specialer og lægger vægt på at vores medarbejdere har brede faglige kompetencer og erfaring. Manbook.dk tilbyder således bogholdere, håndværkere, sikkerhedsfolk, rengøringsfolk, køkkenpersonale, tolkeservice, etc. Vi kommer alle fra forskellige brancher og derfor tilsammen har styrken til at udføre diverse store projekter – og helt små opgaver til private.

Slip af administrationsopgaverne!

Vores vikarer til diverse opgaver har certifikat og erfaring indenfor området. Det er din garanti for, at alting bliver håndteret fuldt korrekt og lovligt. Vi kan skaffe mandskab til hele Danmark med meget kort varsel. Står du med en akut opgave, så få en eller flere vikarer til opgaven hos os, så undgår du også at skulle forholde dig til alt det administrative med ansættelse og opsigelse, feriepenge og pensioner. Det klarer vi.

Vil du også være en del af succes?

Vores medarbejdere er kilden til vores succes og drivkraften bag vores virksomhed, derfor gør vi stort ud af ansættelse og overholder alle gældende overenskomster. Vi har tit sociale tiltag, da vi mener at en god arbejdsplads er et sted med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Desuden har vi diverse personalegoder som frikort til offentlig transport, fitness/motionskort og teambuldings. Hvis du har mod på at udføre et solidt arbejde med fokus på opgaven og den enkelte medarbejder kan du udfylde en ansøgningsformular under fanen Bliv Vikar.